PANDA VAN

PANDA VAN

Az egyszerűen tökéletes városi furgon

PANDA VAN
PANDA VAN

Kínálati ár: 2.989.580 Ft

A Panda Van szereti a munkát, és a tökéletes modell, ha egy megbízható, hatékony, gazdaságos, kompakt és praktikus járműre vágyik.
Most hosszabb (10 cm-rel) és szélesebb (6 cm-rel), mint a korábbi változat, így raktere még jobban kihasználható.
Összes alkatrészét úgy tervezték, hogy a tökéletes munka autó legyen és minden elvárásnak megfeleljen.

DESIGN
Olasz minőség
A Panda Van egy innovatív gyár terméke: a nápolyi Pomigliano d’Arco üzemben gyártják , amelyet World Class Manufacturing (azaz a világszínvonalú termelés) szempontjából a legjobbak között tartanak számon.
A gyengéd, mégis karakteres vonalvezetésen, a magasabban elhelyezett lámpaegységgel ellátott, áramvonalas orron és a számos stíluselemen túl, amelyek egyedivé teszik a modellt, az igazi különlegességet az jelenti, hogy mérnökeink a tervezés és összeállítás során a legnagyobb figyelmet a minőségnek szentelték: Erről tanúskodnak a rendkívül ellenálló anyagok, a hangszigetelt utastér, a finom megmunkálású borítások, valamint a biztonságot és funkcionalitást szolgáló ultramodern technológiák.

Biztonság munka közben
A Panda Van-ben teljes biztonságban érezheti magát utazás és munka közben (4 légzsák, ABS vészfékrásegítéssel és igény esetén ESP rendszer). Rendelésekor két rendkívül hatékony, alacsony fogyasztású motor közül választhat.
A még gazdaságosabb működés érdekében a Panda Van modelleket eco:Drive funkcióval szereltük fel, amely elemzi vezetési stílusát és tanácsokat ad arra nézve, hogyan tudná azt hatékonyabbá tenni.

RAKTÉR
Tágas, sokoldalú és rendkívül funkcionális
A 2-üléses Panda Van egyik különlegessége az 1 m3-es raktér, melynek egyenletes felülete megkönnyíti a be- és kirakodást, maximalizálja a kihasználható területet és leegyszerűsíti a raktérhez való hozzáférést.
De ez nem minden! A Panda Van rakományrögzítő kampókkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a rakomány biztonságos szállítását. A raktér padlója alatt elhelyezett speciális“Cargo Box” (opció) tárolórekesz pedig elegendő helyet biztosít szerszámainak.


MOTOROK

1.2 Fire 69 Le motor
Hengerűrtartalom: 1242 cm3
Teljesítmény: 69 Le
Max. nyomaték: 102 Nm 3000 ford./percen
Környezetvédelmi besorolás: Euro 6
Végsebesség: 164 km/h sebességig
NEDC fogyasztás: 5,2 l/100 km
CO2 kibocsátás: 120 g/km

1.3 MultiJet 75 Le motor
Hengerűrtartalom: 1248 cm3
Telejsítmény: 75 Le
Max. nyomaték: 190 Nm 1500 ford./percen
Common Rail MultiJet közvetlen befecskendezés
Környezetvédelmi besorolás: Euro 5+
Végsebesség: 168 km/h sebességig
NEDC fogyasztás: 3,9 l/100 km
CO2-kibocsátást: 104 g/km